Online leren


Is de afstand te groot of ben je niet in de mogelijkheid om op locatie te komen?

Is je hond misschien niet op zijn gemak op vreemde locaties of vindt hij autorijden echt niet fijn?

Komt de lesplanning niet goed uit of heb je zelf een zeer onregelmatige dagindeling?

Heb je liever niet iemand die op je vingers staat te kijken of leer je gewoon graag op je eigen tempo?


Redenen genoeg om voor online leren te kiezen!


Sommige cursussen zijn gewoon aan te kopen en op eigen tempo door te nemen.

Andere zijn interactief waarbij je bv. filmpjes van je vorderingen kan indienen, vragen kan stellen etc...

Of je hebt de keuze uit beide opties.

Binnenkort beschikbaar


Online cursus Treibball


Interesse? Neem contact op!

Binnenkort beschikbaar


Online cursus Muilkorftraining


Het dragen van een muilkorf wordt meestal gelinkt aan agressief gedrag, maar er zijn zoveel andere situaties waarin het echt handig is wanneer je hond dit gewend is.


Heb je een hond die tijdens het wandelen dwangmatig oneetbare dingen van de grond durft te eten waardoor de kans op kwetsuren of vergiftiging te groot is?


Ga je op vakantie naar een land waar het dragen van een muilkorf verplicht is op het openbaar vervoer of voor bepaalde rassen ongeacht het gedrag van de hond?


Moet je hond naar de dierenarts met een pijnlijke verwonding? Dan kan hij ook reflexmatig bijten. Voor ieders veiligheid is het dan ook aan te raden om een muilkorf te gebruiken.


Heb je een hond die bang is van vreemde mensen, maar gezondheidsgewijs toch echt dringend nood heeft aan een degelijke trimbeurt of bij de osteopaat? Ook deze mensen werken graag op een veilige manier.Interesse? Neem contact op!

Binnenkort beschikbaar


Welkom nieuwe beste vriend


Denk je er over om een hond in huis te halen en heb je graag wat ondersteuning hierbij? Welk ras past bij mij? Waar haal ik best een hond? Neem ik een pup of een volwassen hond? Kies ik voor een reu of een teef? Hoe kies ik een pup uit een nest of een asielhond die bij mij past? Welke kosten zijn er verbonden aan het kopen en hebben van een hond? etc...


Heb je deze stappen al gezet en verwacht je reeds een nieuwe vriend? Dan gaan we aan de slag met voorbereidingen. Hoe maak je je huis en tuin hond-proof? Welke voeding voorzie je? Wat heb je nodig qua materiaal? Hoe kies je goede professionals in je omgeving wat betreft verzorging, gezondheid, opvoeding etc...? Hoe bereid je alle huisgenoten (zowel menselijk als dierlijk) voor op de nieuwkomer? Allemaal vragen die je best vooraf grondig onder de loep neemt.


Interesse? Neem contact op!

Binnenkort beschikbaar


Online cursus Duotrainen


Heb je 2 (of meer) honden en wil je graag met hen tesamen aan de slag? 


Ondervind je thuis problemen wanneer je met de ene hond wil oefenen en de andere voortdurend komt storen? Dan is dit zeker iets voor jullie!


Interesse? Neem contact op!

Nog meer online leren?


Heb je specifieke onderwerpen waarover je graag meer wil leren via het online platform? Neem gerust contact op!